Oplev mine værker

Udstillinger & fernisering

Jeg er repræsenteret hos Belle art gallery, Galleri Rødhusgården, Voigt fine art, Rådhusgalleriet og Galleri Grenen. Det betyder, at du kan opleve min kunst enten som særudstillinger eller almindelige udstillinger i disse gallerier. Følg med på denne side for datoer for nye udstillinger eller hvornår jeg holder åbent i mit eget showroom og atelier i Bogense.

Hammershøj kunstudstilling
Fernisering
Galleri Grenen udstilling med Hammershøj
Malene Hammershøj Fernisering

Aktuelle udstillinger

Kunstudstilling

Belle Art Gallery ved Vejle

Det er en fornøjelse at være repræsenteret hos Belle Art i Stouby ved Vejle. De smukke omgivelser fremhæver mine billeder - og så er familievirksomheden bag skøn at arbejde sammen med.

Besøg Belle
Kunstudstilling

Galleri Grenen i Skagen

Galleri Grenen er beliggende i skønne Skagen. Midt her blandt klitterne finder du både kunst og museum. Tag en også kop kaffe i restauranten ovenpå med panorama view over hav og strand. Dette er en oplevelse for hele familien.

Besøg Grenen
Kunstudstilling

Galleri Rødhusgården nord for Aalborg

Galleri Rødhusgården er beliggende i naturskønne Nordjylland - tæt på Blokhus. Her har man gennemrenoveret gamle lader og skabt en fantastisk atmosfære til kunsten. Og her kan du også opleve mine billeder.

Besøg Galleri Rødhusgården
Kunstudstilling

Voight Fine Art galleriet i Esbjerg

Tag på kunstudstilling i det vestjyske. Voigt Fine Art slog dørene op i 1965 og har siden været en populær destination for kunstelskerne. Oplev min kunst i dette smukke galleri i det vestjyske.

Besøg Voigt
Eget galleri

Hammershøj Galleri i Bogense

Kom indenfor i mit eget showroom i det gamle rådhus i Bogense. Her kan du opleve mine malerier i deres egne rammer - her hvor de er blevet til. Hold øje med min Facebook for åbningstider.

Besøg mig
Hammershøj udstilling i Rødhusgården Galleri

Galleri Rødhusgården 2019

En veloverstået og flot fernisering hos Galleri Rødhusgården. Dette er et helt fantastisk galleri – se blot de smukke omgivelser!

Jeg er meget stolt over at være repræsenteret hos Galleri Rødhusgården hvor jeg er blevet fast udstiller. Du kan derfor opleve mine værker næste gang du besøger galleriet.

Galleri Rødhusgården

Dette skønne galleri ligger ved Jammerbugten i det naturskønne Rødhus kun 5 kilometer syd for Blokhus/Hune. Der er en skøn atmosfære i galleriet, hvor du både kan opleve soloudstillinger som min eller gruppeudstillinger.

Kunstudstilling i Galleri Rødhusgården - Malene Hammershøj

Gallerie Rasmus fernisering i 2016

Gallerie Rasmus er et fantastisk hyggeligt galleri i Odense centrum – midt i mellem byens summende cafeer og den smukke Munke Mose. Her udstillede jeg i 2016 i fælleskab med den dygtige keramiker Christian Bruun.

Galleri Rasmus fernisering med Malene Hammershøjs malerier
Galleri Rasmus fernisering med Malene Hammershøjs malerier

Malerier og keramik

Denne udstilling er en kombination mellem mine værker og Christian Bruuns keramiske værker. Læg mærke til hvor fantastisk godt samspil der er mellem tonerne på vores produkter. Det er smukt!